Saturday, January 23, 2010

...@lHamDuLillAh...


ingat tak las week aku ada creta psai aku train aleeya tak pkai pampers kan...aku sempat train sehari ja las week..almaklumla bz ngan family day segala bagai kan...pastu dh antaq ngasuh...paham2 jalakan...pastu kelmarin aku train blik...mula2 tu dia terkencing jugakla,,,tapi alhamdulillah...dh tak truk mcm mula2 dulu...kelmarin 2@3 kali ja terrrrrrrrrrrrrkencing...pastu yg lain dia habaq dia nk kencing....so sempatla aku bermarathon bwk dia kencing kt toilet...hiks...yg bestnya...mlm aku bgla pkai pampers sebelum dia tidoq kan...tapi yg lawaknya tiap kali nk kencing dia suruh aku bukak pampers tuh...soooooooo...tolon gelak sekarang...hahahahahaha....lega sgt2...hr ni lagik sukses...sekali ja dia terkencing..tu pn sket ja...maybe dia kencing tak abis kot kat toilet...hahahaha...bleh plak simpan2 kencing kan...sok aku nk creta kat cik ida dia yg dia bleh dh tak pkai pampers...harap2 kat umah ngasuh dia pon dia sukses gak kan...hahahaha...legaaaaaaa sgt2...aleeya tuh krap minum susu sbb dia kurang mkn nasik...so kencing pn byk...so merangkap pampers pn pkai byk...sebulan kat 2bungkus lebih...yg besaq plak tuh....huh...kalau ni aleeya...sepppppppppppp bykla ibu...herm...verangan nk sopping apa...hahahaha....tak bleh...kena menabung nih...konon....kahkahkah
Related Posts with Thumbnails