Saturday, January 9, 2010

...aKU WiNdUUUUUUUUUUUU...

nih nk mengimbau kisah doluuuuuuuuuuu2...zaman anak dara..hiks...tetiba plak aku tringat kat kwn2 yg sgt2 memahami n kdg2 terlebih memahami...wakakakaka...jgn marahhhhhhhh zami n jun no............hahaha...aku bt special n3 nih sbb jun bukan nama sebenar sms kat aku kata dia n zami bukan nama sebenar gaks jeles aku tak sebut nama depa dlm blog aku nih...ahaks...sat nk mengimbas sket2...aku grade ujung thn 2002..Alhamdulillah...lepas 2@3 bulan aku dpt keja kat legal firms...aku mmg niat nk cr area alor staq ja...sbb ms tuh aku mmg tgh hangat bercintun ngan hubby...so tak maula cr keja kt luaq dr kedah...n Tuhan makbulkan hajat aku tuh...11 Mac 2003 aku dpt keja tuh...sbg kerani akaun...keja kat situ mmg bestttttttttttttttttttttttttt sgt2...ms tu plak ramai kwn2 yg sebaya ngan aku n still anak dara...sronokkan...yela...nk cr kwn mmg senang...tapi nk yg betui2 memahami n dipercayai sshla sket...dan bos2 aku pon mmg sgt2 sporting..tiap thn kmi smua WAJIB p berjln...dan destinasi wajib GENTING HIGHLANDS...yg tu awai thn...ujung thn jln jugak....langkawila...penangla...mmg havoc gilos...yela masing2 bujang...sronok kan...aku sempat keja kat situ lebih kurang 3 thn...dekat2 aku nk berenti tuh...sorang...demi sorang mulala gatai nk kawen..hahaha..termasukla aku nih...dan mcm kena tsunami gaks...sorang demi sorang berenti keja...aku...lepas tuh...jun...n ramai lagik...cuma skrang yg sgt SETIA menanti pon ada lagik...kebetulan plak kan depa kawen ngan org area2 situ gaks...so tak kalut nk berenti keja...aku plok...Tuhan makbulkan hajat aku lagi...sebulan sblm kawen aku dpt gomen...n dpt pon kat area kulim gaks...Tuhan mempermudahkan kerja aku...alhamdulillahhhh...

ni kenangan ms kat genting...staff mmg ramai...kat 30 org gaks....ni separuh ja...thn bila aku tak henggat....sowi yerk...aku dulu sejarah dpt cangkui...hahahaha

ni kat beras basah...langkawi...ni smua anak dara g tau...ms tu la...hiks....miss uolssss...ni kat penang...yg sgt best....smua disupport 100%...kecuali nk sopping moppingla...bos2 aku mmg prihatin sesgt......pernah kami geng2 anak dara diPAKSA...diulangi...diPAKSA...hahahah p sopping kat jln TAR kl...uolsssssssssss...nek flight....disupport p n balik...huhuhuhu...sila kagum okayssss...bukan sekali...tapi 2KALI...hahaha...tq cik fariza...umphhhhhh muahhhhh...hahahaha...junnnnnnnnnnnnn.....zamiiiiiiiiiiiii...aku winduuuuuuuuula....zmn kita p lepak kat umah sewa jun....zaman aku nek motor xcident...hahaha...p blah org...zamn kita kutuk tuttttttttttttttttt...hahaha....zaman aku mkn ayam bakaq yg mmg best yg pernah aku jumpak...tapi skrang...dh terbantut...masing2 dh ada kluarga n kerjaya sendiri...mungkin Tuhan mempertemukan kita utk jadi sahabat sejati...aku bersyukur sgt2....dipertemukan dgn sahabat2 yg memahami...suka duka bersama...ahaks...berjiwang karat plok...walau di mana aku berada...kenangan tetap dibawa bersama........miss uollllsssssssss so much....

p/s:zami...jun....shuhada...bila nk mai umah aku ni....??????

3 comments:

IxoR@ said...

baiknya bos....

jarang jumpa majikan yg sgt prihatin.....

masa muda dolu-dolu sangat indah kan????

:)

mamalieyna said...

waah2x...sgt beruntung masa tuuuuuu ye..bestnyer! ^_^

ellis said...

dulu keja kilang apa? baik tul majikan... elly pun keja gak kilang kt kulim dulu.. bos tkdakla baik cam tuh...huhu

Related Posts with Thumbnails