Tuesday, December 29, 2009

...@ ZoO T@ipiNg...
















mula2 intro aku aku selitkan ngan gambaq org dulu okay...satg baru aku boh gambaq bukan org plak...APA???bukan org...jeng...jeng...ahaks...aku nih actually baru blik dr pesta penang...nih dh kui 1 pg...tapi gigih gaks nk update blog...mata dh separuh terbukak nih...tapi klau tak update mau aku tak lena tidoq nih....hiks...byk sgt nk stori mori...walaupon keta aku still tidoq kat worshop tapi akan ku usahakan jugak agar bleh kluaq jenjln time cutis2 nih...hiks...seb baik ada belas ehsan dr abg ipaq aku...klau tidak melepak kat umah jala kan...ahad lepas aku terjah zoo taiping...alasan nk bg aleeya tgk elephant...tapi bila sampai bukan aleeya yg jakun...tapi ibu dia...hiks...selama aku idup nih aku tak pernah jejak kat zoo taiping itu...aku sggh kagum tgk tiger dr dekat...kahkahkah....ooooooooooooo...bukan aleeya yg kata tapi ibu dia...nyehnyeh...sabau ja la kan...tu tak sampai zoo negara lagik...klau tidak tiger yg kagum tgk aku...kehkehkeh....walaupon kompom org ramai gilos...tapi akan ku gagah kan diri nk p jugak...udahla parking agakkkkkkkkkkkkkkkk jauh...dh sampai ujan renyai plak...byk btui dugaan..hiks...tapi ada aku kesahhhhhh...kahkahkah...walaupon ada anak kecik...itu bukan alasan takleh nk jln2....heheheh...

1 comment:

mamalieyna said...

orang kaki jln mmg gituw, tokleh dok diam kalo time cuti2 ni..nak ja g terjah mana2..hikhik..habis la si nak dara berdua ikut jejak mak nnti, kaki jalan! haish..^_^

Related Posts with Thumbnails