Saturday, December 5, 2009

...KuLim,AlOr STaR,YaN,KuLim...

hr nih aku attend kenduri bes pren aku ms sek men dulu...kami dok sebelah menyebelah ms kat sek dulu dr form 1 sampaila form 5...btui dak linda???aku ingat2 lupa...actually dia pon readers blog aku gaks...tapi yg sgtttttttttt malangnya...time aku nk snap pic ngan pengantin tetiba bateri kamera buat hal la plak...bateri kong......nset plak tinggai dlm keta...huhuu..linda...nanti ang email gambaq ang ngan aku tuh...bleh aku tempek kat sini...huhuhu..anyway...WELCOME TO DA CLUB...hehehe..SELAMAT PENGANTIN BARU..actually aku angkut skali ngan mak mentua n kluarga kak ipaq aku p skali...kami pinjam grand livina abg ipaq aku..so kmi nekla bramai2...huhuhu...lecehla sket...kan dh penuh keta tuh...aleeya plak dh biasa seat blakang tuh dia sorang2 ja...yg tak best time dia nk tidoqla...aku plak dgn dukung annisa lagik...huhuhu...baba...nanti tak pyh dhla bwk keta org...keta sendirik ada saja kan...nk gak rs nek keta tuh...aku siap try test drive lagik...huhuhu...mmg best...kami nk pakai rsnya tak mampuuuuuuuuuu...huhuu..auto plak kan...lagila nikmat...dh abih p kenduri kami singgah pacific...sj mak mentua kau tringin nk p...aleeya kalau jumpk yg nih....lotihhhhhhhhhhhhhhla...

nek sampai 3@ 4 kali dh...last2 aku dukung dia kluaq dr kwsan merbahaya ituuuuuuu...aleeya siap buat aksi hindustan lagik kat situ...meraung2 n gulin2 tak moh blik...wawawa...ibu kenala control ayu...baba plak dukung annisa..aleeya len kali jgn nek dh tau...dh nek tak mau trun plak...ms otw blik sja kami blik kot yan..kak ipaq aku preggy...tringin plak nk mkn lokan la...kupangla...yg sewaktu dgnnyala...bila dh berenti nk bli...hubby plak yg tringin lebih2...huhu..dia bli specis nih...1 st time aku tgk weh...jakun btui...slalu dok jumpak yg kecik2 ja...skali jumpak yg nih... kulit dia wana turqoist weh...jakun...jakun...siap mintak resepi g nk msk lagumana...hiks...

kahwin

tapi lepas aku rebus...hubby kopek...lorrrrrrrrrrrrrr isi nih mcm biasa kulihat ya...tapi di mana yaaaaaa...ahaks...blambak2 juai kat kdai mkn weh...dh depa kopek isi manala aku tau kulit mcmana...so salahkan depa sbb tak boh skali ngan kulit dia....pangggggggggggg ...hehhehehe...

3 comments:

mamalieyna said...

hehe..tu bahaya budak kecik cam aleeya ni kan, kalo dh rasa nk teriak...teriak ja dia kuat2 mana pung, kita ni sbg mak yg terpksa control cung..ekekeke..

watie said...

cuti2 sekolah nie ramai org kawin..

tekan2 jaya one - sixthseal.com :)

zai kulim said...

zai org kulim..kuii.kuii..

Related Posts with Thumbnails