Thursday, August 7, 2008

...oRg B@rU...

kelmarin ptg mama afiq ajak g lepak kat dewan CRC...hubby dia nk men badminton...so semangatla p sana siap bli cucuq g..hihihi..kalau mama afiq tak p kompom aku pun tak p...hiks...tak best pon...baru aku syok2 gosip ngan mama afiq tetiba hubby dpt call dr mak dia suruh blik amik kak ipaq aku dh sakit nk bsalin...husband kak ipaq aku tak dk lesen so...kamila kena sacrifice...hukhuk...ms otw blik jln jem plak kat2 umah mak mentua aku...ada accident...ngeri weh...mayat dok ada lagi...sila istighfar 10x yer...dh p amik kak ipaq aku trus ja p CHANG...tmpt bersalin daaaa....bosan gla tunggu...kami pun tak planning kan nk jadi mcm nih...bosan gla tunggu...nih amik gambo aleeya yg mmg very da nakal..tak moh dok diam langsung...lenguh tgn baba dok dukung dia....

tgk aleeya dgn muka tensen...
tgk muka lapo...aku n hubby dh tahap kebuluran gilos...dh dkt kui 9 takleh mkn g...hubby aku nih takleh lambat makan..satg perot msuk angin...pedih perut...pastu mula la nk bad mood...hihihi...sementara nk tggu kak ipaq aku kena cek ngan doktor sbb tak jadi bsalin....(tensen.... weh...)maknanya ORG BARU tak moh kluaq g la...sementara tu aku bg aleeya men apa2 bg dia tak teriak...huhuhu...

pas abih cek doktot...kak ipaq ajak p mkn...seb baik dia blanje...huahua...gelak jahat...tgk gambo atas ...lepas antaq mak mentua n kak ipaq blik...aleeya trus zzzzzzzzzzzzzz dlm keta....kesian dia...letih sgtla tuh...tidoq sampai tenganga...hiks... ;)

1 comment:

Mama Mya said...

wah aleeya ngantuk bangett tuh.. wah kita x sanggup nengok xcident takut... aleeya semakin comel n pandai..

Related Posts with Thumbnails