Wednesday, August 27, 2008

...@leEyA dAh PanDai PiCiT...

n3 lepas2 ada creta p jusco yg baru bukak tu kan...ms tgh dok fenin pilih baju raye aleeya hubby sempat gak 'jatuh cinta' kat satu toy ni...saje bli bg aleeya ralit men sket dlm stroller tu...harap2 leeya tak nangeh nk suruh dukung...mula bkenan yg 20++...pastu hubby cr yg murah g...so dh amik bg aleeya men...tapi benda alah tu kene picit baru bunyi...leeya kan tak pandai so dia isap je kepala kuda tu jerk...(rasanyela...rupa mcm kuda...) tapi dh berhari2 aku bg dia men...last2 kelmarin dia dah pandai picit bg bunyi...lawak plak tgk gelagat dia...setiap kali dia picit bunyi dia gelak...hiks...;)

2 comments:

Mama Mya said...

wah aleeya semakin pandai n comey.. ibu aleeya dah beli baju raya kat aleeya huhuhu.. xpress nie..

re = ingat memang nak ayun laju2 kakaka

Mama Mya said...

salam ibu aleeya leh x send alamat umah ke email saya mya_zahar07@yahoo.com

Related Posts with Thumbnails