Wednesday, July 23, 2008

...nGanTuk Gil@...

semlm aleeya tidoq awei...kui 7.45 mlm dh lena...ingat lehla buat keja2 apa yang patut kan...siap iron baju keja nex week weh...rajin bebenor aku nihkan...slalunya ari sabtu baru iron...hiks...bukannye apa...kan sok gaji...so plan nk p sp sabtu nih...mak aku nk mai umah kak aku kt sp...nk p sopping tirai umah mak...kan nk kenduri raya aji ni...sajala mak ajak p bli...kalau bab bli brg umah mak aku slalunya mintak aku punya opinion...chewah...dulu ms knduri kawen aku 99% smua aku buat sndiri...(maksudnya plih sndirila...)panggilan n book catering ja mak aku buat...tak sabo dah nk p jalan nih...hiks...menggedikla kalau nk p jln kan...berbalik pd crita aleeya tadi nih...aku pon dh abih iron bju pun msukla tidoq...syok punya mimpi tetiba aleeya bangun plak dah...tgk jam baru kui 1.30 pg...wawawawwa...aleeya tensen ibu nih...dia men sampai kui 3.30 pg...WAWAWAWAWA :(...mlm nih ibu nk bg aleeya tidoq kui 10...harap2 tak jagala tgh mlm...yg baba tu anak dok meragaih dia pon tak sedaq...dah naseb menjadi seorg ibu kan...emo la plak..hukhuk...barula kita tau betapa susahnya ibu kita nk membesarkan kita dolu2 kan...tangkap jiwangla plak...hiks...no pic okey...tgh mlm buta nk bgambo...ntah apa2 kan...okeh....layanzzzzzzzzzz...

2 comments:

Mama Mya said...

salam kenal dari kita .. sowi yer kita main terjah nih keh3.. cute ler anak u..

aNnA_jaN said...

tq coz sudi terjah yerk...tq...hiks...

Related Posts with Thumbnails