Sunday, November 2, 2008

...SiBoooKny@ Dia...

bila ibu bz mengemas n menyapu sampah...dia pong menyibooooooooooookan diri nk tolon ibu jugak...tak pasai2 ibu kena menyapu 2-3 kali...letihhhh ooooos...;)
p/s: nampak tak buku kat atas walker aleeya???itula buku pertama dia...mula2 tu mmgla pegang sampai tak lepas...nk bayo kat tesco pong tak bg...blik umah jerk men baling2...cemuihla(jemu) la tuh...

2 comments:

Mama Mya said...

wah lajinnye aleeya tolong ibu dia kemas umah.. nie yg sayang aleeya nie lajin baca buku cik mya lajin conteng buku hahaha

Me-Mrs-Mum said...

sorry ye lambat reply coz baru masuk keja ari ni...
xperlu reg apa pun...just kita scan wi-fi & connect...

xtaulah penerangan saya ni boleh difahami ke tak...kesimpulannya...senang je...xperlu reg apa pun...cuma kena cari yg wi-fi free je lah...baru leh connect...kalau ada lambang kunci sebelah dia,that's mean itu protected by password...

Related Posts with Thumbnails