Thursday, November 27, 2008

...iSh...iSh...anAk SapA L@ Nie???


kalau bab nk posing mmg aleeya pandai...geram nengok...;P


ibu n baba tgh ralit tgk tv...tgk2 aleeya dh masuk dlm box tu...hiks...baba...aleeya tringin nk nek basikal kot tue....sabau yerk sok ibu n baba p bli....dia men sampai tak moh kluaq...box tu kan ada roda...so syiok bila ibu tolak n tarik...hiks...

6 comments:

syanis said...

alahai,,,, sonot sngt ker dok dlm box tu,,,,

supermummy said...

haha..lawak la gambar ni..anyway first time lawat sini..salam perkenalan!

Mama Mya said...

kakaka comey jek.. cik mya pun suka dok dalam box pastu kita tarik hahaha

re = jom.. jom kita tido hehehe

DYLA said...

ayoooo itu baby doll tak muat la itu bekas ooooo

BabyMama said...

sama macam Aqish suka masuk dalam box tu, kalo ditutup box tu dia memanjat plak

Mama Mya said...

ibu aleyaa kita ada award nak kasik tau datang ler blog kita amik yer..

Related Posts with Thumbnails