Sunday, November 16, 2008

...AlhamDulillAh...

kelmarin ptg hubby ajak g tgk progress umah kami itue....Alhamdullillah...dh boh sliding...kebetulan abg ipar yg dok kat umah sewa aku pong nk itot sekali...terkezut gakla kan...tapi maybe dia nk cr idea kot nk buat umah dia nanti...InsyaAllah...

blik ja kami trus zasss g book lampu umah plak...ingat nk buat tema moden...so pilih lampu yg ala2 moden lorrr...bulan dpn baru p amik...sbb bonus baru dpt marrr...kami bayaq 1/2 dulu...aku cuma amik lampu utk hall n kat meja makan...dlm rm6++...rambang mata weh...manyak sgt pilihan...ingat next month nk cari kipas plok laa....nk dok umah baru nih nk guna duit manyak...so kami blila sket2...takla rasa sgt bila nk dok umah baru kan...umah aku paling lewat bulan 3 dpt OC/CF...hopefully leh celebrate besday aku n hubby kat umah baru dhla...amiiiiinnnnn...


p/s:nk survey grill,palster syiling n kitchen cabinet lagik...kalola eden nih kayooooooo...sonang creta kan...hiks...doa2kan kot kami dpt durian runtuh...amiiiiinnnnn....

4 comments:

PuteriSatu said...

bestnye na....pas ni leh deco2 kan...jangan lupa tempek gambar lampu tu tau....excited nih...

Mama Mya said...

best2 dok umah baru.. umah teres lak tue waaaa best.. yer laaa kalau kayo x yah pikir apa2 amik jek seme nak wuwuwuwu... kalau kayo jgn lupa kita hiks

intansalmah said...

apa susah wei,,,,aku ada idea,,,ang antaq ja pmohonan kt eric,,,(deco bsma eric)mna tau dpt...smua sponsor weiiiii,,,,,msk tv lg,,,mau gempak 1 mlaysia 2!!!!!aku leh tlg rsa syiok sma....ha!!!ha!!!ha!!!

DYLA said...

sonoknya dah ada umah sendri.. sy jeles tau dgr org nak masuk umah baru... apakan daya ku, blum smpai waktu...

Related Posts with Thumbnails