Tuesday, October 20, 2009

...Tak Dk iDe@ Plok...

dh leh update ari2 bleh plak tak dk idea...cuma skarang nih tgh dok penin pk pasai majlis besday aleeya nih...kalau jadi nila menu yg dirancang...1-bihun sup...2-soto...3-roti jala...yg lain2 tu makanan ringanla...dh apply cuti kamis nih...wlaupun majlis tuh lepas asar hari jumaat tuh kalau nk buat smuanya pg jumaat musti tak sempat...dgn anak dara dua org tu lagi...rabu ni mak,abah n adik aku mai dr alor star....baru leh plan btui2...tak sabaq nk tgk adib...anak adik perempuan aku yg bongsu...actually nama tuh aku dh KIV utk bby boy tapi adik aku dh CURIKKKKK...wawawa...bkenan btui muhammad adib...takpa...lambat g nk tambah ahli kluarga...so pjg g ms nk pk nama bby kan...hihik...annisa baru 3 bulan ada ati pk tambah ahli kluarga kan...huhuhu...risau gakla 1st time nk buat kenduri kat umah baru...huhuhu...dlm planning kami nk masak sendirila...hehehehe...kalau sedap leh buat lagi thn depan...klau tak sdap alamatnya order ja thn dpn...hehehehe
Related Posts with Thumbnails