Sunday, March 22, 2009

...kE maN@ UjuNg miNggU...

huhuhu..dh tak dk idea nk creta sbb ujung mggu kami tak kemana2...uwaaaaaaaaaaa...sggh tragis skali...ahaks...cuma semlm kami kluaq jln2 gak...mula2 plan nk p kenduri membe hubby,lepas tu ada incident sokseksoksek..tak jadi...so disbbkan aku n aleeya dh siap lawa2 kami paksa gak hubby bwk kami kluaq...ahaks...tatau sebenarnya nk p mana...last2 p mkn kfc kat seberang jaya...pastu kan uollsssssss...akak terkezut tgk tetiba kat tepi jln ramai gilos org...kami pon nk jadi kekonon mcm csi la...hiks...nk tgk jerk nape ramai sgt???ada kenduri nape tak jemput skali kan...kahkahakah...rupanya ada xcident...mangsa tuh Meninggal serta merta...rasanya melayu,sbb ada sorang pompuan dok kat tepi dia pakai tudung n baju kurung...yg pelik tapi benar kalau tgk keta mcm langgar motor jerk...rupanya langgar org nk lintas...Innalillah...tula kerajaan bt jejantas dia nk gak melintas kat bawah...situ plak mmg keta laju2...uiks...insaf sekejap akak nih...takziah bt keluarga mangsa...aku ada cuba amik gambaq...tapi disbbkan fobia nphone rosak dn kena charge sampai rm150 utk pebaik...so aku amik langkah berjaga2 bt sementara wktu nih...dlm erti kata len...aku tak boh gambaqlaaaaaaaaaa.....hiks...jgn maraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh...nanti kena juai...lepas tuh kami gerak p lepak kat pantai bersih ngan membe aku yg mai dr sp...blik pon dh kui 12++...huaaaaaaaaaa...ngantuzzzzzzzzzzzzz....nape ari nih tgk smua benda mcm bantai jerk...hahahaha...sekiannnnnnn.....
hiks...saja gatai nk boh gambaq diri sendiri yg mmg dh ada dlm pc nih...ms nih baru kawenn...dlm maksud yg senang paham zaman rampinggkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...ahaks...layanzzzzzzzzzzzzzz...

5 comments:

Mommy Lily said...

innaillah

hati2 lintas jalan kan sbb kereta skrg ni laju2..

salam hari minggu :)

IxoRa said...

Hati-hati....

Peringatan utk diri sendiri juga....

hepi sunday!

ciku_nunu said...

huishhh... bahayanya.. mintak jauh la.. tu la kenkadang gerun tgk orang dok lintas jalan ni..kita plak yang maca, nak jaga diaorang.. diaorang selamba lenggang kangkung..

mama mya said...

innalillah..

saya kalau ada jejantas memang rela pi daki walaupun setinggi mana.. takutttt

hahaha mengimbas kerampingan dulu2 ke? hihihi samalaaa kita

re = gambo peluk2 tue mama nursery laa yg punya kerja hihihi

mama mya said...

re = hihihi tau2 jawapannye tue sure mama dia yg dok mengomen kat blog cik mya tadi hihihi..

cik mya nie kalau malam dia susah sikit asyik nak tido jek hihihi

Related Posts with Thumbnails