Tuesday, March 17, 2009

...ConGratEs Cue @ Siti Hasm@h...

semlm dlm kui 12.45 tgh mlm...dpt sms dr my best buddy kat sek men dolu2...''anna, aku dh slin kul 9.45 mlm jap td...baby girl,3.3 kg''...Alhamdulillah...itu anak kedua dia...actually ada creta disebalik itu...hiks...anak sulung dia lelaki,sama umur ngan aleeya gak...ish kami nih mcm berjanji lak kan...sulung n kedua thn yg sama cuma berlainan bulan...dia slalu ym ngan aku n kata tiap kali scan taknampak bby boy ka girl...dia tringin sesangat bby girl plak...nk sepsg gitu...tapi dia rs mcm bby boy gak...lagipon dia tak moh berhrap sgt nanti frust...tapi alhamdulillah mmg dia due pon isnin 16 hb 3...cue nape tak bg kluaq 14 hb...kan sama besday ngan aku...hiks...Tuhan makbul doa dia...so aku harap aku pon Tuhan makbul jugak nk bby boy...insyaAllah...apapun yg Tuhan kurnia aku mintak sihat,sempurna tubuh badan...amiiiiiiiiiinnnn...kalau boy aku trima,girl pon aku trima...hiks...kalau ikut sejarah family,kami byk pompuan....so....kita tungguuuuuuuuuuuu...yg kluar shah rukh khan ka preeti zinta...wakakakakaka........

4 comments:

syanis said...

sama mcm saya.... anak buah sumer pumpuan... adik badik ramai pumpuan..... tapi belah hasben adik badik dier ramai lelaki.... huhuhu... harap klu peknen pas ni... lelaki la... amin...

IxoRa said...

Tahniah juge buat kawan kak anna

mama mya said...

saya pun kepingin anak lelaki huhuhu..saya pong anak buah ramai perempuan.. :)

mama mya said...

psstt x update laii ke? x de topik? x pe saya ada tag utk anda di jadikan topik blog ini hihihi

Related Posts with Thumbnails