Monday, March 30, 2009

...jOm M@kAn DuriAn...



tetiba tringin makan durian plak...so hubby pon ikut sajork...takut isteri kesayangan dia kempunan plak kan...skarang nih kan durian tak jenuh lagi...so harga pon leh tahan gakla kan...tapi aku nih time musim durian berlambak2 tak tringin...time tak brapa jenuh tuh yg tringin lebihhhhhhh...so...trima jerla banggggggggg...ahaks...syg abg sbb tunaikan permintaan isterimu ini walaupun durian tak brapa best...ada g sebiji...ish...terbau2 dah nih....hubby nk suruh masak pulut...last2 pulut yg masih jadi pulut, durian dh selamat masut perot....lenkali la bang yer.... ;P...jemputtttttttttttt....

3 comments:

IxoRa said...

Nyum nyum durian...nyummy!

makan ramai-ramai mmg asyik kak ;D

mama mya said...

bestnye durian.. last week terdetik kat hati nak makan durian tapi x terkeluar isi suara nak bagi tau asben hahaha lepas nie harus cari durian gak hihihi

mama mya said...

re = baru lepas jogging kat dalam opis hahaha

Related Posts with Thumbnails