Thursday, October 9, 2008

...SibukNy@ Dia...

semlm ms dok bincang ngan hubby nk buat besday aleeya(insyAllah) aku amikla pen nk list nama2 yg nk dijemput...aku tak buat beso2 pun...sbb tak happening la buat kt umah sewa.. ;( ...alangkah indahnya kalau dh dok umah baru kan....ibu n baba sibuk nk menulih..tapi si chubby nih lagi menyibukkan diri dia...hiks...last2 dia pegang pen tu tak bg kat ibu...pegang tak lepas2...apapun baru ja palnning...jadi ke idaknyer...blumla diketahui..hiks...nk kena tanya dulu sesiapa yg rela memasak utk 'chek' ni...kalau harap 'chek' ni bleh tapi si chubby kena bg org len ngasuhla...tapi semestinya bukan di rumah 'chek'...sbb dia kalau nampak ibu cam magnet ja...aleeya bilala nk magnet ngan baba nih...leh ibu releks...hiks...nk kena mintak tips nih kat VP @mama afiq nih...hiks... ;Papapun hopefully jadikla kot besday aleeya nih...biasakla teruja kan anak baru sorang...1st besday mustila nk celebrate kan...kan???insyaAllah kalau ada rezeki anak ke 2 n seterusnya pun kena buat cam tu gak...baru adil n saksama...kan...kan....

2 comments:

PuteriSatu said...

salam kenal dari akak...
selamat hari raya ...

aNnA_jaN said...

salam kenal...
salam lebaran...

Related Posts with Thumbnails