Tuesday, October 28, 2008

...Sh@ n FamiLy In Da House...

ahad ptg my bes pren dr sp mai umah bawak mak dia mai skali...(membe aku yg husband dia bukak kedai makan kat sp tu)aku mmg rapat ngan family dia sbb aku penah dok umah dia masa tunggu result last sem kat uitm doluuu...konon nk try keja kilang...mak n abah tak sokong...tapi biasakla...buah hati poong kan kat kulim...so gedikla nk dok kulim gak tumpang umah membe...(dia asai org kulim)tapi takdak maknanya...bukan leh dating slalu pong...;(... aku tahan keja 2minggu jerk...kehkeh...aku goreng bihun jer ms dia mai...kami kalau jumpak mmg riuh...mcm 10thn tak jumpk...tapi kami slalu jumpk...aku slalu gakla p mkn kat kdai hubby dia...gambaq dia aku tak sempat snap...anak dia ja.....nur Fatihah...

1 comment:

-s-o-f-t-i-e ~eross~ said...

huhuhu..hang jumpa sapa pon riuh rendah..tak ingat lah....sya pon sama ja....sib baik aku dgn tir tadak...kalo dak umah hang bole pecah sbb gelak kuat sgt....sure anak hang heran ...mcm mana la mak dia dpt kwn cam tu

Related Posts with Thumbnails