Monday, June 1, 2009

...prOgRESS kABiNeT dAPoQKU...



hiks...tolonla jgn bosan tgk aku update pasai dapoq aku ok...khas utk blogger yg nk sgt tgk progress ''kc'' yg takla best sgt pon...hiks...pintu n kabinet atas blum psg g...nih yg bawah dulu...ssbb tukang pintu n kabinet atas org len plak...huhuhu...tapi hubby tak puas ati jugak sbb rasanya kami ckp boh mozek dinding oren yg byk..tapi dia boh terbalik...aku rasa ok jek...tapi dia nk komplain gak...so aku ikut sajok...call kelmarin tapi toke tuh cuti so dia off nset...tgkla hari plak...huhuhu...ada hikmah gak cina tuh buat tingkap tinggi...atas tuh bleh p cari rak besi kan...gantung kat situ utk ''tiarap'' pinggan...almaklumla...space yg terhad...so kena guna sebaik-baiknya kan...bila dh psg grill baru nk psg dapoq n cooker hood...aku yg request paip 2 utk sinki...1 utk basuh-membasuh...g satu utk psg air tapis...so tak kacaula kan...table top tuh aku pilih wana itam...dia ada sket2 tompok2 putih lebih kurang mcm granitla...tapi granit punya lagik mahei...amik yg seakan2 pon ok gak kan...huhuhu...so tggula bila dh psg pintu kabinet ok...

2 comments:

PuteriSatu said...

cantik...kaler itam kan....

tengok coklmat..coklat cantik...hahaha...dah rambang mata dah...

syanis said...

mesti cun umah anna pas ni

Related Posts with Thumbnails