Tuesday, June 2, 2009

...J@LaN2 BaYAr Ut@nG...

ptg kelmarin dh janji ngan toke kabinet dapoq nk buat final payment...kami tggu punya tggu sampai kui 6++ tak muncul2 gak..huhuhu..takpa dia nk duit dia musti cari kami punya...hehehe...nk call,masing2 kehabisan kredit...so nganga jerk...alang2 dh tatau nk p mana kami round ke kedai2 prabot buat bayaran sket...sbb nanti dh tak byk nk bayaq kan...mula2 p kdai yg kami bli meja mkn...pusing2 dlm kedai tuh bkenan plak meja yg len...hiks...tanya kat depa, depa kata leh tukau...lega...

aku mmg nk meja marble...sbb kalau tumpah ayaq ka dia mmg tahan...kalau yg kayu kalau bli yg murah satg kembang la plak kan...almaklumla aleeya kan ''baik'' sgt...tapi aku tk bkenan ngan kerusi dia...so aku nk tukau plak kerusi len...mintakla kat cina tuh...dia sembang punya sembang ngan supervisor dia...last2 dia setuju...yuk yeaaaa....
cantik tak...kalau pilih yg nih kompom tumpah ayaq leh lap kan...kena pikiaq utk long term lorr...bli meja mkn bukan sethn sekali...kalau tahan mau 10 thn sekali...hiks...ish ntahla nape aku bekanan sgt ngan kaler oren kan...tetiba jerk...meja ngan dapoq aku wana oren...hiks...padahal favourite color aku ijau...huhuhu...mmg dulu aku pilih meja mkn marble gaks...tapi wana ijau yg tak mengancam...hiks...dh settle p wescourt plak..tapi aku tak snap gambaq pong...tak sempat sbb aku dh tak larat sgt dh...kat wescourt aku amik L shape sofa,almari baju,divider n rak tv...tapi rasanya divider rak tuh aku nk cancel lor...sbb yg aku nk tak dkla...huhuhu...takpala nanti aku round2 kdai len kot2 ada kan...aleeya buat prangai kelmarin...ngamuk tak tentu pasai blik umah tepuk2 dia trus lena dlm kui 7++...ish...patutla buat prangai...ngantuk sgtla tuh...dia lena sampai aku antaq p umah ngasuh pon tak jaga2 g...huhuhu..letih sgt kalau aleeya buat prangai...

6 comments:

syanis said...

lawa meja... nak tumpang mkn leh

Gadis.. said...

cantik meja tu.....
saya suke...

mama mya said...

waaa best umah baru perabot pun baru cam nie nak pi tumpang tido laa umah aleeya hihihi

Nora said...

salam.dtg blog sy utk ketahui produk marykay/peluang join as beauty consultant @part/fulltime ok

DYLA said...

cantek set tu, sy pun berkenan yg mcm tu

watie said...

fuh bila nak update nie hihihi

re = kalau ngidap kek coklat order wat sendiri kikiki senang jek sume tepung dia dah campur serbuk koko n etc kita cuma tambah telur, minyak n air ais jek hihihi

Related Posts with Thumbnails