Tuesday, February 10, 2009

...Mmmm....SoDapNy@...

hukhukhuk...dh lama tau aku ajak hubby mkn chicken chop...bukan hubby tak mau layan kerenah aku nih tapi slalu ada ja hal yg takleh nk p mkn...so akhirnya semlm kami dpt mkn jugak...hiks...mcmla ssh sgt nk p mkn kan...kami p tempt yg slalu kami terjah klau nk mkn western food...CHEF DET BISTRO...
ni hubby punya grill chicken with creamy source....
ni aku punya chicken chop with special source...yg bestnya mkn kat situ ada byk jenis source...kita pilih ja...yg aku dh pernah try barbeque source n sweet n sour source...nama punyala pjg...adeh...bukan senang aku nk ingat tau...disbbkan memori aku agak kuat tuh yg bleh tulis tuh...kehkeh...kami minum chocolate ais n chocolate blanded...tak sempat snap sbb aleeya dh meraung2 nk air tuh...aleeya ibu suap whipped potato jerk...tapi dia asek nangeh nk air ais jerk...sementara tggu mknan sampai bg aleeya men dulu kat tmpt budak2 yg ada kat bistro tuh...

2 comments:

mama mya said...

waduss nengok chicken chop wat perutku berdondang sayang lapor hahaha..

Mama_Aqish said...

salam, macam mane you buat chating room yang leh tau online user tu ye???leh ajar i tak? i cuba buka website tu tak leh la....

Related Posts with Thumbnails