Thursday, January 15, 2009

...@ PadaNg BoLa...

ptg kelmarin hubby ajak p mini stadium...maybe dia bosan kot asek bwk aleeya p umah biras aku yg selang brapa buah ja dr umah aku...hem..kita nek moto jerla...wawawa....udahla aku nih kembang semangkuk kan...nk pegang aleeya lagik...tapi aku turutkan sajork...g pun tak jauh mana...

hiks...ibu sampai jerk kat pdg carik port best punya...sbb perooottt tak brapa sedap...asek brangin jerk...huhuhu...so tugas nk memantau aleeya semestinya baba...aku perhati dr jauh sajork...kehkeh...
bawak bola sebiji...ish...nanti aleeya tak nak men nettball plak...kalau dia nk men football tak ke haru...hehehehe...lepas dia letih kawat sana sinun ada plak kucing sesat kat situ...aleeya asek ngikut jer kucing tuh...penat baba nk kawai...dahla ada game ptg kelmarin...takut satg aleeya plak ganti goalkeeper...kehkeh...
aleeya kalau jatuh musti tunjuk tgn dia yg kotoq...nk suruh kita hembus...(ada paham ka???)

see ada gak paparazi kat pdg bola yg bz amik gambaq baba n her new gelpren...nyehnyeh...kekonon david bechamla...kahkah...

3 comments:

mama mya said...

wah bestnye aleeya main bola.. leh cik mya joint hehehe.. cik mya kalau nampak kucing mesti lari lintang pukang huhuhu.. aleeya steady jek ikut kucing yer.. gud girl.. ibunye jaga diri tau manyakkan rehat..

mama mya said...

re = mya punya dalam lubang kemaluan tapi kat tepi.. dia x sakit.. cuma takut bila dia besar benda tue manganggu.. saya bawak dia jumpa pakar kat PPUM.. so mcm2 test kena wat..

ujian tuk buah pinggang
test darah
xray
pastu masuk camera n then terus operate buang

lama gak laaa wat makan bulan gak

Mama_Aqish said...

comelnyer dia....geram tengok...

Related Posts with Thumbnails