Sunday, January 11, 2009

...juScO n PanT@i BerSih...

kelmarin ptg kami p jusco bandar perda sbb nk bli present utk anak member aku...kami p pon dlm kui 6.30 ptg...sbb mlm tuh abah afiq n mama afiq ajak p lepak kat pantai bersih...so aku on sajork...
baba(yg baju merah) tu dok tgk ada show...main baling2 topi...bebudok cino...kan nk rya cino...
aleeya dok dlm 1/2jam jerk dlm stroller...hem...lepas tuh dia nk 'bebas'...emmm...kita nk tolak stroller...dia pon sibuk gak...
kat dlm tu kan luas...syiokla dia berlari...penat baba kejaq...hiks...ibu nengok dr jauh sajork... ;P
nih kat kfc @ jusco...byk benau aleeya mkn...ibu pong tak habis...wah...bukan slalu ibu mkn tak abih...kehkeh...dh makin tua kan...maybe tuh yg selera pon dh kurang...hiks...iyer ker????takut lopaih nih sakan g aku mkan... ;P
ni saat di pantai bersih yg best..angin dia uollssss...bukan sepoi2 bahasa dah...tapi sepoi2 15 bahasa...hiks...best sgt...aleeya syiok berlari sana sinun...kami jer sbb tgh tggu mama afiq...tak dn depa sampai kami kena blah...sbb polis tgh 'rajin' bekerja...sblm kena saman baik chow dulu...lepak kat r&r area situ sambil tggu mama afiq...kami lepak sampai kui 1 pg...wah...mcm tak keja ja kan...hari nih mai keja dok nguap jer...hem...rehat satg nk cover sket... ;P

p/s : pjg kan n3 saya....

4 comments:

syanis said...

huhuhu selera mkn nyer dah trn kat aleya kot.... x pa aleya leh membesar bagai johan klu mkn bebnyak

mama mya said...

memang panjang n3 nie dari yg sebelum2 nun hahaha.. syioknye jalan2 kita dok terperap kat umah jek tue yg x de n3 hehehe.. aleeya pun semakin comey lagi2 dah dapat kaki hehehe..

mama mya said...

penyakit M melanda ke? me windu nie cepat update hehehe

riqzmie said...

hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur link,please let me know after it done.my blog about my addicted making wire jewelry.thank

Related Posts with Thumbnails