Sunday, December 21, 2008

...Um@h Lagik...


dh dekat 2minggu tak p tgk umah...so kelmarin sblm p amik lampu yg kami order tuh kami singgah p tgk umah la dulu....Alhamdulillah...dh siap...dh ada pagar...rasanya sok atau lusa baru nk p amik kunci n nk komplen apa yg rosak...mintak2la dpt oc dlm ms terdekat...pastu kan adala umah contoh...kami sinngahla nk tgk tapi dia dh tutup...sbb dh kui 6++...dia bukak dr 9.00-5.00 ptg....so bleh tgk dr luaq jala...cantikla...bkenan plak tgk...

nih grill dia...
seb baik dia tak kunci sliding door...dia kunci pintu grill ja...so lehla snap kat dlm....rugi takleh tgk kabinet dapoq dia...hukhuk....yela umah pon kan besaq lubang idong ja kan...so kita decorate ala kadar jela kan....hiks....lampu dh amik...tapi takleh nk snap sbb dok dlm kotak kan...lepas nih acara nk cari kipas angin plak...lampu yg petak tuh dh sama ngan aku dh bli....hiks....kira okla kan...ada gak yg sama...

p/s: psttttt...blik kira duit tabung....cukup ka dk nk buat cam tu....hiks....

3 comments:

Me-Mrs-Mum said...

bestnyer dah ada umah sendiri kan...ni area mana ni??

N27 tu pose apa?saya pen.peg.penguatkuasa...leh share tak?
down sungguh skang ni...
ari tu dah chk kat SPA,interview dia berjalan on 1st dec until 12 dec...dah call KL tp xdapat...maybe KIV dulu kot nama saya kan...hehe...ayat penyedap hati...

DYLA said...

dah siap renovate yer umah tu.. mesti best kan.

PuteriSatu said...

wah..seronok nanti dapat deco-deco umah kan...jangan lupa snap pic...

Related Posts with Thumbnails