Saturday, April 10, 2010

...TeRap peRiUk...

trap tuh org kedah ja pangge kalau org kl pangge hermmmm...sat...tak besa jadi org kl so payah nk translate...huahuahua...dlm erti kata yg lain...kira tak masakla...hahaha...pg tadi baba dpt sms kawan dia kat kg pangge kenduri start dr kui 12...so kita paham mustila mkn nasi kan...ooooo memg tepat skali....itu yg kita cariiiiiiiiiiii....lepas mkn nasi siap melantak pulut kuning lagi...mmg debommmm...hahaha...abih dh tgh kebuluran...paham2 jalakan...dh tau dh mlm plak kat lorong umah aku buat mkn2 plak...uishhhhh...mmg aku rileks gilos ja hr nih...depa kutip setiap umah RM10...menu...ayam bakaq...gulai ikan...nasi putih...dan sampingan yg sapa2 yg nk tumpang buat kenduri skali...ada yg buat laksa...mee goreng...dadih...uishhhh...mmg happening gilos...siap pasang skrin besaq g nk tgk kedah vs n9 kan...ahaks....walaupon aku dgn anak kecik tapi totappppp jugak bersinting lengan...tolongla apa yg patut....hermm...mmg wanita contoh...kahkahkah...ayam percik yg amat mantobbbbbbbbbbbb....tq to makteh n family...sbb umah depa dijadikan tuan umah....n sambal percik yg marvelllousssssssss....aku terpaksa okayyyyy...bukan disengajakan balik awei sbb nica dh ngantuk...sambil jln pon dia dh terlentok....kesian anak ibu....so aku wakilkan baba utk tolon ngemas apa yg patut...aku blik ms rehat game ...so hr nih mmg hari rezekiiiiii...amiiiiiiinnnnnnn.,...
gambar mmg tak best...gambaq nphone sajork...mmg bestla jiran2 kat lorong 17/2...smua sporting...ni 1st trial...so next time kita buat lagi debommmmmmmmmmm....jom tidoq...nisa n aleeya dh dibuai mimpi...zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

3 comments:

mamalieyna said...

waa bestnya ada kejiranan camni..makan2..

intansalmah said...

ang klu bab mkn,,,aku tau dh,,,kta nk diet,,,diet la sgt cm2....kihkihkih,,,,mkn debom tkpa wei,,,jgn skali dgn ang2 debom,,,msalah 2.....ppun,,,jiran2 ampa mmg best,,,yg tk best jran aku,,,aku tk knai pun sapa jiran aku,,,(tau la muka,,,tp tk tau nama,,,cmna nk tau,,,aku snyum,,dia bralih kut len,,,mau tk panasss aku,,,)smpai cm2 skali noh,,,truk sungguhh,,,bkn aku teruk,,,jiran aku la,,,,sndiri mau ingat laaa....

watie said...

salam..

singgah sini.. sihat ke org sana??

Related Posts with Thumbnails