Wednesday, April 7, 2010

...Jom PiZz@...

oleh kerana mood nk masak tak marrrrrrrrrriiiii...so baba...jom pizza...ahaks...baba layan jer...aleeya plak asek nk kfc ja...ala leeya...bosanla asek kfc ja...sesekali jomla mkn pizza..huhuhu...so layanzzzzzz...saja try piza yg apa ke nama loaded2 tuh...yg iklan siap senget2 lagik...huh...konon mcm bestla kan..
tapi bg aku yg lidah melayu sejati nih tak brapa best...mantooob lagik royal masala punya pizza...nyesai aku...tapi tak try tatau kan...hiks...sedapkan ati sendiri...kahkahkah...so pesan gak kat aleeya ayam...dh peminat ayam...sebijik mcm ibu dia wehhhhhhh...wakakakaka...idup ayam...kalau ayam idup mcmana plak aku nk mkn kan...ahaks...

nisa plak aku mkn mushroom sup ngan roti...blurp...alhamdulillah....konyang...ba...jom balik...kehkehkeh

1 comment:

mamalieyna said...

jgn taktau, kita pun tak pernah masuk pizza sejak berkawen ni, balik2 kfc jer..huhu..taktau pasai pa..!

Related Posts with Thumbnails