Wednesday, July 1, 2009

...AkhiRnyA Si@p JugAk...

alhamdulillah...''kc'' aku akhirnya dh siap...sepatutnya siap hai isnin lagik tpi dh psg separuh jln ada ukuran yg tak kena...so kena blik n modified dulu...huhuhu...aku nih kan tak sabaq sgt dh...blik isnin hari tu rs mcm tak teuja la sbb separuh siap...so kelmarin dh siappppp...lega....semlm walaupun mak buyung ni sgtla tak larat tapi disebbkan kc baru so kugagahi jua...hiks...dh tak kempunanla leh tgk sblm ''meletop''...
ni separuh siap ms hai isnin ptg...

komppom kena bli step stool sbb yg atas tuh mmg aku tak sampai...disbbkan dapoq ku ruang yg terhad...tu yg buat jugak sampai atas...tu pon rs mcm tak ckp g...set pinggan yg dpt adiah kawen blambak2...mmg tak ckp tempat..huhuhu...

drawer utk kc bawah mmg aku request buat 3 saiz...yg atas skali utk letak camca,pisau senduk dn seangkatan dengannya...drawer yg ke2 utk letak balang gula,milo n segala yg berkaitan....drawer bawah skali utk botol kicap,sos n etc...so takla nampak ''semak'' sgt kat atas table top tuh...smlm sempat gak simpan sket2 kat atas tuh...tapi kui 9++ dh rasa flat...trus siap iron baju n siap brg aleeya n zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...
so...siap sudah umah ku........lega.........

5 comments:

PuteriSatu said...

cantik.......

mamalieyna said...

bersemangt nyer nk masak kalo dapur dh canteek..best2...!

::khai_sweetgurl:: said...

wah.. cantik r kc awk ni..
ha ni mst lg bertambah rajin r msk erk

watie said...

waa cantiknye dapur dia.. so lepas nie sure rajin masak kan kan kan hihihi

nasazfrog... said...

ohhh pindah umah baru yer,, sama la kita.. awk punya banyak gak yang dah siap,, kita lambat sikit ah,, tak dok budjet,, slow2 ek,, buat mana yang penting dulu ek... :)

salam kenal. kita tukar link k. :)

Related Posts with Thumbnails