Tuesday, April 14, 2009

...Di SuAtu H@ri...



nape tajuk di suatu hari???sbb aku dh tak ingat hari apa aku snap gambaq aleeya yg mengamuk nk pakai baju baba...pantang tinggai apa atas tilam...kalut ja nk pakai...hiks...dh mengamuk nk pakai kita bg pakai...pastu tak sempat seminit dia kalut nk buang plak...ish...sabo....sabo...aleeya dh kena cucuk utk 1 thn 6 bulan ahad lepas...demam jugakla...kesian anak ibu...takpe lepas nih dh tak kena cucuk dah...alhamdulillah aleeya skrang dh pandai ckp...amau - tak mau,kalau jumpk gambaq itik dh pandai sbut duck...dh pandai beza chicken,''pish'',bird,boooooo(lembu),bila kita sibuk nk makan nasik dia bz sama nk acikkkkk...tapi yg lawak kalau tanya baba mana???jawapan dia musti tidoq...hahahah...mcmla baba tak dk keja len...lagi satu...la nih kalau sampai umah ja kalut...''ibu...kak upin''....(bukak upin)...wawawa....ibu takleh layan creta cina dh...sampai dia pon dh bleh hafal dialog...hukhukhuk...baba kita bli lcd tv na....hahaha...

p/s: umah dh dpt oc...tapi renovation tak start buat lagik...nih yg TENSION nih...huhuhu..bila leh pindah niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????waawawawawawawa.. ;(

4 comments:

CuTeMiUt78 said...

seronok kan tgk perkembangan anak.. heh.heh..heh.. sweet je tgk aleeya

IxoRa said...

pheewwiitttt akak.... :D

mama mya said...

cik mya pun suka nengok upin n ipin.. owh suka nengok citer cina gak yer sama laa kita tapi sejak cik mya dah pandai demand nengok tv nie susah sikit nak layan citer cina..

re = time kasih ingat kat saya n cik mya.. :)

mama mya said...

re = saya suka gak nengok citer cina tapi di sebabkan baru2 nie citer kung fu x jadi laa nak tengok takut cik mya ikut berkungfu lak.. hahahaha

Related Posts with Thumbnails