Tuesday, September 23, 2008

...si@P daH KuiHkuuuuuu...

semlm kugagahi buat bg abih kuih mazola yg baru siap separuh tu...tapi tak amik gambola plok...takpa2...nanti semua siap aku amik gambola...hiks...aleeya plok mcm paham jer ibu dia very da bz...dia lepas maghrib terus zzzzzzzzzzzz...tapi yg geramnya kain yg seraga tu takleh lipat lagik...wawawa...smlm abih buat dkt2 kui 11...pastu ala2 ngatuk plok...so biaq ja dulu kain yg menimbun2 tu...hukhuk..ada ker sesiapa nk amik upah lipat kain ha???? ;) mlm nih nk buat biskut Y plok...cayokkkk2...harap2 mlm ni bleh buat sampai abih...tak moh dah buat separuh2...tapi nk buat camna...kena buat manyak2...wawawawawa....manala larat nk buat sekaligus kan...kalau ku tahu begini rupa...seblm posa aku buat dah siap2.... hiks...;(

4 comments:

Mama Mya said...

wah rajinnye ibu aleeya wat biskut raya.. cik mya pun tido awal gak.. tapi lepas cik mya tido kita lak nyusul nak tido hiks.. so seme kerja x sempat nak wat.. tolong laaa ibu aleeya poskan power rajin tue ke sini yer hihihi... tahun depan leh ler order biskut raya ngan ibu aleeya hihihi

Aleeya said...

kemain lagik rajinnye, aku kueh beli jek he he...untung ur doter aleeya dpt ibu cam ko kan.., cam damia mkn kueh beli je laaa hehehehe

aNnA_jaN said...

hiks...lepas meroyan sbb last year tak buat kuih...sarat ngandung kat aleeyala..

Me-Mrs-Mum said...

saya pun nak cari orang upah tolong lipat baju kat umah saya...kih..kih..kih..

Related Posts with Thumbnails